We gaan starten met een nieuwsbrief!!
 

Nieuwe website Langbroekertje

Eerste nieuwsbrief Langbroekertje

Beste ##firstname##

Afgelopen jaar zijn we overgestapt met onze webshop. We hebben onlangs een export gemaakt met alle relatie data uit de oude omgeving.

Met de nieuwe website beginnen we ook met het periodiek versturen van de nieuwsbrief.

In het verleden heeft u bij bestellingen kunnen aangeven of u de nieuwsbrief wenste te ontvangen.

Deze mailing versturen we nu aan alle relaties uit de oude database. Omdat het abonneren op de nieuwsbrief voorheen ook niet duidelijk stond aangegeven en er een grote groep wel op geabonneerd staat

Via onderstaande profiellink kunt u uw profiel inzien/wijzigen en als dat nog niet aangevinkt staat, aangeven dat u de nieuwsbrief wilt ontvangen of juist niet wilt ontvangen. We verwachten deze 1x in de 2 maanden te sturen met updates van nieuwe producten, blogs en aanbiedingen.

Mocht u niet de nieuwsbrief willen ontvangen dan worden uw gegevens over vier weken verwijderd uit onze databases.

Groeten,

Martha

Bekijk profiel

Nieuwe website bekijken

Graag nodigen wij jullie sowieso uit om een kijkje te nemen op onze website. We denken dat er op de nieuwe site meer overzicht is in het aanbod dat wij hebben.

We hebben de producten in categorieen ingedeeld op de verschillende pagina's. Daarnaast hebben we filters toegevoegd om gemakkelijk de gewenste producten te vinden. 

Ook zijn we vanaf heden actiever op de Social Media kanalen (Facebook en Instagram). Zie hiervoor de knoppen onderaan deze Mailing.

Langbroekertje
Doornseweg 26
3947 ME Langbroek

+31 343-563058
info@langbroekertje.nl  |  langbroekertje.nl
 
Bekijk online  -  Voorkeuren beheren of uitschrijven  -  Privacybeleid