Zonwerende stof in de winkel
 

Borduurbladen, borduurbladen en meer

Borduurblad Magazine

Beste ##firstname##

Borduurblad is het grootste tijdschrift voor borduren in Nederland en verschijnt 6 keer per jaar. In elke uitgave vind je boordevol inspiratie en patronen voor onder andere kruissteekborduren, vrij borduren, punch needle en overige steken.

Wij hebben onze voorraad uitgezocht en toegevoegd aan onze webshop. Hier zitten ook een aantal collector items bij. De bladen zijn met een korting online te bestellen. Let op het zijn de laatste, dus op = op

Lees verder

Nieuw; Katia Summer Tweed

We hebben verschillende nieuwe kleuren binnen van dit fantastische zomer garen. In trendy kleuren nu beschikbaar.


Lees verder

Nieuw; Adriafil Tuttotondo

Wij zijn verliefd op Italie en op de zomerse kleuren van Adriafil. Kan jij ook niet wachten op de vakanties in Toscane en de bloemenriviera?


Lees verder

Nieuw; Regia Magic Mirror Color

Regia blijft ongevenaard als het gaat om Sokkenwol. Deze veel kleurige magic mirror is de nieuwste aanwinst.Vrolijkheid gegarandeerd.


Lees verder

Nieuwe zonwerende stof

We hebben nieuwe zonwerende stof /screendoeken binnen. Deze stof is gemetaliseerd en heeft de eigenschap om de zon buiten te houden maar ook in de winter de warmte binnen te houden.

De stof is in principe alleen in de winkel te halen. Maar mocht u niet in staat zijn om in de winkel langs te komen laat het dan weten via onze contactpagina. Het aanbod aan deze stof is wel beperkte

Langbroekertje Contact

Nieuwe Blog; Schachenmayr Rita trui

Superleuke en hippe zomerse trui gemaakte met Schachenmayr Tahiti. Een garen waar wij dol op zijn ook gezien zijn veelzijdigheid en combinaties.


Lees verder

Durable Mini Tote Bag

Ben jij al klaar om naar een festival te gaan, helemaal hip met je eigen mini tote bag gemaakt met Durable Macramé? Nou wij wel hoor zeker met deze leuke kleuren!


Lees verder

Nieuwe borduurpakketten

We hebben een heel aantal nieuwe Borduurpakketten binnen gekregen. Zit jij straks lekker op de bank, met op de achtergrond de bergen van de Tour de France en dan je eigen Frida Kahlo kussen te maken?


Bekijk de borduurpakketen

Vakantie

Tot slot willen we iederen via deze weg een fijne vakantie wensen deze zomer. Mocht je het leuk vinden dan zien we je uiteraard graag een dagje hier in Langbroek in de winkel langskomen. Wij zijn de hele zomer op de gebruikelijke tijden open, dus je kunt ons altijd een ijsje komen brengen!

Groet,

Martha en personeel

Langbroekertje
Doornseweg 26
3947 ME Langbroek

+31 343-563058
info@langbroekertje.nl  |  langbroekertje.nl
 
Bekijk online  -  Voorkeuren beheren of uitschrijven  -  Privacybeleid