Ook in 2023 is Langbroek de Wol & Stof hoofdstad van Nederland
 

Wollige kerstdagen & een stoffig 2023

Beste ##firstname##

We hebben bijna 2022 achter de rug. Een jaar wat binnen begon met Corona, maar waar we al snel weer open mochten en onze klanten in de winkel konden ontvangen.

Afgelopen jaar hebben we onze nieuwe website live gezet en zijn we begonnen met het versturen van nieuwsbrieven. Hebben we op 1 april ons eerste boek; door het oog van de naald gelanceerd ;) Veel nieuwe garen en stoffen opgenomen in ons assortiment. Maar ook veel garen in opruiming verkocht.

Ook hebben we een inspiratieblog gestart en een overzicht met foto's creatieve projecten aangemaakt.

Met de kerst zullen wij gesloten zijn, tussen Kerst en Oud & Nieuw kunt u gewoon bij ons terecht! Zaterdag op oudjaarsdag zullen we tijdig sluiten.

Hopelijk zien wij u in 2023 weer in Langbroek of op onze shop.

Groet,

Martha en personeel

Door het oog van de naald

Aanbiedingen

Bekijk hier nog een keer de beste aanbiedingen. De komende periode gaan we aan de slag met het opruimen van verschillende glittergaren.


Bekijk de aanbiedingen

Nieuw

Vivamus hendrerit arcu sed erat molestie vehicula. Sed auctor neque eu tellus rhoncus ut eleifend nibh porttitor. Ut in nulla enim.


Bekijk hier

Stoffen

Voor de mooiste en nieuwste stoffen bent u in Langbroek ook aan de juiste plek. We zijn druk bezig met het assortiment voor 2023, hou ons website en winkel in de gaten.


Bekijk het aanbod

Langbroekertje
Doornseweg 26
3947 ME Langbroek

+31 343-563058
info@langbroekertje.nl  |  langbroekertje.nl
 
Bekijk online  -  Voorkeuren beheren of uitschrijven  -  Privacybeleid