Nu al uitgelekt de nieuwe breirede
 

Breirede 2023

Beste wolgenoten

De grote breirede van 2023 is uitgelekt.

We hebben afgelopen jaar te maken gehad met een sterke breiflatie. Door de hoog oplopende energieprijzen zijn er steeds meer mensen aan het breien geslagen. We zien ze overal voorbij komen, de mensen met zelf gemaakte sokken en mutsen&sjaals. Gelukkig zijn er altijd nog de goede aanbiedingen waar je altijd van kunt profiteren.

Nederland is daarbij een land geworden met grote tegenstelling. Maar wat blijft is dat we een land zijn staat voor een Multicolor! Iedere kleur mag er zijn in zijn uniek vorm en soort.

Het klimaat heeft daarnaast veel aandacht gehad, iedereen heeft wel een mening over het duurzaamheid thema. 

Tot slot is ons nog gevraagd naar onze mening over de Wolf. Uiteraard maken we ons zorgen over het voortbestaan van het Merino Schaap. Aan de andere kant bestaat de wolf natuurlijk ook voor 75% uit wol

En die breiflatie, wij vinden het alleen maar leuk als er weer meer met de hand gewerkt wordt. We hopen komend jaar weer veel nieuwe creatieve geesten te verwelkomen.

Nieuwe Wol & Garen

Katia Merino Aran Sunrise

Een explosie van kleur die elk kledingstuk opfleurt. Dit basis garen, dat goed te combineren valt met Merino Aran, is ongelooflijk zacht, resistent en warm. Het is geverfd met een veelkleurige print in levendige tinten die samen een unieke kleurenrijkdom creëren.


Bestel nu

Durable Haakagenda

Voor 2024 heeft Durable samen met Tante Setje een vrolijke en handige haakagenda ontworpen.

De Durable Haakagenda 2024 heeft een prachtige harde kaft met ringband waardoor hij plat kan blijven liggen.  Een prachtig cadeau voor jezelf of een creatieve vriendin of vriend.


Bestel Nu

Adriafil Rafia

Adriafil Rafia: pure plantaardige cellulose voor je mooiste creaties.

Met Adriafil Rafia kun je alle accessoires maken die je wilt, handgemaakt was nog nooit zo eenvoudig! Zomertassen, strandtassen, clutches, mutsen


Bestel nu

Durable Coral Mini Boekenlegger

Je hebt dwarsleggers, muurleggers, beleggers en je hebt Boekenleggers. Zeker nu met de herfst op komst, alhoewel je zou het eigenlijk niet zeggen met deze temparaturen, wordt het weer tijd voor boeken en daarbij hoort de Boekenlegger.


Lees verder

Mesh Vest Durable Cosy Fine

Dit prachtige veelzijdige Mesh vest kan over een shirt en short worden gedragen voor een stadswandeling maar ook over je bikini voor een stranddag.


Lees verder

Langbroekertje
Doornseweg 26
3947 ME Langbroek

+31 343-563058
info@langbroekertje.nl  |  langbroekertje.nl
 
Bekijk online  -  Voorkeuren beheren of uitschrijven  -  Privacybeleid