Met Merkens Tuincentrum hebben we iets nieuws ontwikkeld, Bloembol Sokkenwol
 

Nieuw: Sok voor je bloembol

Nieuw: Sok voor je bloembol

Samen met Merkens Tuincentrum en de Universiteit van Wageningen hebben we iets nieuws ontwikkeld, Bloembol Sokkenwol. Vanaf volgende week zaterdag beschikbaar bij Merkens Tuincentrum, en nu alvast online de eerste gratis 100 te reserveren.

Feestelijke aanbieding

Deze nieuwe garen zijn vanaf de eerste zaterdag in April te koop bij Merkens Tuincentrum en ‘t Langbroekertje. Groot voordeel is dat je ze ook direct kunt inzetten bij reeds gepotte narcissen bijvoorbeeld. Om deze bijzonder mijlpaal kracht bij te zetten bieden we de eerste 100 sets aan Bloembol Sokkenwol ter waarde van  24,99 gratis aan in combinatie met de aankoop van drie pakken bloembollen. Let op deze actie is alleen geldig op de eerste zaterdag van april.

Lees verder

Paasstof

Je hoort hem misschien al wel door het gras struinen en je hebt wellicht al zijn burchten gezien. Maar hij is weer in het land, de paashaas!

Bij 't Langbroekertje ben je aan het juiste adres voor al jouw favoriete paasstoffen.


Lees verder

Stoffen aanbieding

We hebben een ruim aanbod aan stoffen die seizoensgebonden zijn.

Komende maand in april gaan we weer door de oude stoffen heen en zal er een groot deel in de outlet beschikbaar zijn.

Let op de stoffenactie is alleen in de winkel in Langbroek.


Lees verder

Pairfect Rainbow Color

Nieuw! De Regia Pairfect garen in regenboog kleuren. Pairfect is de ideale garen om mee te breien, gewoon de gele draad volgen. 


Bestel direct

Schachenmayr Rugiada

Nieuw! zomers lintgaren met mooie, subtiele glitter en metallic effecten, gemaakt in Italië. Geeft glans ook bij dit droevige weer


Bestel Direct

Linie 507 Magic

Superzacht chenillegaren in bijzonder zacht design. Ideaal garen voor accessoires en kinderbreien. Het is gemakkelijk om mee te werken en zorgt voor snel succes bij het breien.


Bestel Direct

Durable Velvet Vest

Een heel mooi voorjaars vestje gemaakt met Durable Velvet. Lekker zacht en warm en in vier maten beschikbaar. Lekker knuffelbaar om tegenaan te kruipen!

Inclusief gratis patroon


Lees verder

GEHAAKTE DRAAGTAS NEW EKOS

Deze gehaakte draagtas is het perfecte accessoire voor liefhebbers van modern haakwerk! Het unieke ontwerp van schelpen in verschillende kleuren zorgt voor een leuke en gedurfde look.

Inclusief gratis patroon


Lees verder

Langbroekertje
Doornseweg 26
3947 ME Langbroek

+31 343-563058
info@langbroekertje.nl  |  langbroekertje.nl
 
Bekijk online  -  Voorkeuren beheren of uitschrijven  -  Privacybeleid