Nieuwe Stoffen
 

Nieuwsbrief mei 2023

Outdoor Stoffen

Nieuwe (Outdoor) Stoffen

Komt dat zien, komt dat zien. We hebben weer nieuwe stoffen voor Jan en Katrien.

Zit je lekker buiten in de een stoel, maar wil je een zacht gevoel? Gebruik dan onze outdoor stoffen om lekker op je stoel neer te ploffen.

Ben je meer op zoek naar een nieuwe zomerse outfit, met deze Decostoffen van B&B Fabrics weet je zeker dat het goed zit.

Dus kom snel bij ons op bezoek, in de winkel in Langbroek! Of kijk op de site, want voor je het weet zijn we ze allemaal kwijt.

Bekijk hier de nieuwste stoffen

Catania Kleur van het jaar

Ieder jaar kiest Schachenmayr een kleur van het jaar, op deze pagina vindt u de verschillende kleuren van het afgelopen jaar.


Lees verder

Katia Alabama Flash

Creëer met Alabama Flash een spontaan effect van veelkleurige strepen op een ruwe garenbasis. Geniet van Katia Alabama, ons zomerstapelgaren, in een heldere en kleurrijke versie


Lees verder

Concept by Katia Polynesia Gradient

Geniet met Polynesia Gradient van een prachtige versie van het Polynesia garen van Concept by Katia, in een verloop van ombré kleuren.


Lees verder

Nieuwe Macramé Garen

Macramé wat mot je ermee? Nou lees er hier alles over in onze blog. (Geschreven door Chat GPT)

Macramé garen is een geweldige keuze voor iedereen die geïnteresseerd is in het maken van decoratieve en functionele items met touw.

Het wordt vaak gebruikt voor het maken van plantenhangers, wanddecoraties en zelfs tassen. Macramé garen is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, texturen en materialen, waardoor het gemakkelijk is om iets te vinden dat bij jouw stijl past.

We hebben weer een aantal mooie nieuwe Macramé garen van DMC en Katia binnen

Bekijk hier de nieuwe macrame garen

Stoere Opbergmand met Durable Braided

Haakpatroon voor een stevige mand. Gebruik hem om al je spullen in op te bergen: Als wasmand in de badkamer, voor je magazines of gebruik hem in je atelier voor je favoriete bolletjes garen!


Lees verder

Katia Fair Cotton Pitonisa Tas

Leer hoe je je eigen Pitonisa tas maakt dankzij de tutorial van Anna @unabuenapieza met Katia Fair Cotton! Geïnspireerd door de magie van de natuur, is deze leuke geborduurde gehaakte tas een kunstwerk


Lees verder

Langbroekertje
Doornseweg 26
3947 ME Langbroek

+31 343-563058
info@langbroekertje.nl  |  langbroekertje.nl
 
Bekijk online  -  Voorkeuren beheren of uitschrijven  -  Privacybeleid